Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyu suyu görmek

Rüyada kuyu suyu görmek

Rüyada kuyu suyu görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, aile saadetinin artacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada kuyu suyu gördüyseniz:

  • Gereken desteği görmediğinizi hissederseniz, yılmayın, erteleyin.

Rüyada su kuyusunda yüzmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada temiz su kuyusu görmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada su kuyusuna atlamak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına inanılır.

Rüyada su kuyusu bulmak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, hane içine ay doğacağına alamet eder.

Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine işaret eder.

Rüyada boş su kuyusu görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, geçiminin zorlaşacağına işaret eder.

Rüyada derin su kuyusu görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada su kuyusu kazmak eline geçen paraları tutamayacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments