Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuya bakmak

Rüyada kuyuya bakmak

Rüyada kuyuya bakmak çok güzel bir evlilik yapılacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, dinç kalacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına işarettir.

Rüyada kuyuya bakmak gördüyseniz:

  • Dini, felsefi veya ideolojik konularda tartışmalara gimeniz olasıdır.

Rüyada su kuyusuna bakmak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyunun içine bakmak merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna delalet eder.

Rüyada kuyuya bakmak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru kuyu görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada kuyuya ip atmak zenginlik ve bolluk içinde olacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına işaret eder.

Rüyada kuyunun içinde altın görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, dolandırılacağına alamet eder.

Rüyada kazılmış kuyu görmek önemli işler yapacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kireç kuyusuna düşmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments