Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyunun içine bakmak

Rüyada kuyunun içine bakmak

Rüyada kuyunun içine bakmak arkadaştan görülecek faydaya, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, hidayete erip huzuru bulacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine işaret eder.

Rüyada kuyunun içine bakmak gördüyseniz:

  • Negatif veya inatçı kişiler planlarınızı bozabilir.

Rüyada kuyuya bakmak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada su kuyusuna bakmak bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, kötü sözler duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyunun içine bakmak sevilen bir kişiye yardım edileceğine, keyfin bozulacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalettir.

Rüyada kuyuya taş atmak kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada dolu su kuyusu görmek bol şanslı bir döneme girileceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine delalet eder.

Rüyada kuyuya inmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada kuyu temizlemek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına alamet eder.

Rüyada ateşten kuyu görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments