Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyunun üstünden atlamak

Rüyada kuyunun üstünden atlamak

Rüyada kuyunun üstünden atlamak ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, her istediğini alabileceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına delalet eder.

Rüyada kuyunun üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Herkes işini tamamladığında siz herşeyi düzene sokabilirsiniz.

Rüyada kuyunun üstünden atlamak kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada su kuyusuna atlamak bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine tabir olunur.

Rüyada kuyuya atladığını görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kuyu atlamak doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kuyuya atladığını görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada akarsuyun üstünden atlamak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın üstünden atlamak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada insanların üstünden atlamak bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments