Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyu atlamak

Rüyada kuyu atlamak

Rüyada kuyu atlamak ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, dostlardan zarar görüleceğine, hastalıkların iyileşeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına tabir olunur.

Rüyada kuyu atlamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada kuyuya atladığını görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada kuyu atlamak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kuyuya atladığını görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına yorulur.

Rüyada kuyunun üstünden atlamak geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada su kuyusuna atlamak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, parasının her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada zemzem kuyusu görmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, yardımının olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalet kuyusu temizlemek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına alamet eder.

Rüyada kuyu suyu görmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments