Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kuyusu açmak

Rüyada su kuyusu açmak

Rüyada su kuyusu açmak işiyle nam salacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada su kuyusu açmak gördüyseniz:

  • Genel olarak dikkatsizlik meylindesiniz.

Rüyada su kuyusu açmak ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyu açmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, çevresinin genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada su kuyusu temizlemek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, maddi kayıpların olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin su kuyusuna düştüğünü görmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada büyük su kuyusu görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyunun içinde su görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada su kuyusunda yüzmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, arif kimselerden sayılacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına rivayet eder.

Rüyada kuyuya su dökmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments