Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuya atladığını görmek

Rüyada kuyuya atladığını görmek

Rüyada kuyuya atladığını görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, bolluğun sürekli olacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, sağlık sorunlarının artacağına, hayallerine kavuşacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına delalet eder.

Rüyada kuyuya atladığını gördüyseniz:

  • Karşılıklı adil alışverişi ön plana almanız gerekiyor.

Rüyada birinin kuyuya atladığını görmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyuya atladığını görmek sorunlarını teker teker aşacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyunun üstünden atlamak uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına inanılır.

Rüyada su kuyusuna atlamak kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kuyu atlamak ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanan kuyu görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına rivayet eder.

Rüyada kuyuya para düşürmek işindeki verimin artacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Rüyada kuyuya bakmak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments