Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kuyuya atladığını görmek

Rüyada birinin kuyuya atladığını görmek

Rüyada birinin kuyuya atladığını görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, zor bir dönem geçirileceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine inanılır.

Rüyada birinin kuyuya atladığını gördüyseniz:

  • Bilmenizde fayda var.

Rüyada kuyuya atladığını görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyunun üstünden atlamak kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada su kuyusuna atlamak şansının her zaman kendinden yana gideceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada birinin kuyuya atladığını görmek maddi konularda kayıplar olacağına, isteklerine kulak vereceğine, aydınlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada kuyu atlamak onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına yorulur.

Rüyada süt kuyusu görmek dertlerin ortadan kalkacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada kör kuyu görmek dertlerinin artacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kuyunun dibini görmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments