Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kuyuya düşmek

Rüyada siyah kuyuya düşmek

Rüyada siyah kuyuya düşmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, kara kara düşüneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada siyah kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Şansa bağlı işlerde başarılı olabilirsiniz.

Rüyada siyah kuyuya düşmek beden sağlığının zarar göreceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine yorulur.

Rüyada kuyunun içine düşmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalet kuyusuna düşmek bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada susuz kuyuya düşmek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına inanılır.

Rüyada boş kuyuya düşmek rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına delalet eder.

Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çamur kuyusuna düşmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments