Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli kertenkele görmek

Rüyada yeşil renkli kertenkele görmek

Rüyada yeşil renkli kertenkele görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, öz güven kazanacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada yeşil renkli kertenkele gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda başarı basamaklarını bir adım daha yukarı çıkabileceğiniz şekilde cesaretlendiriliyorsunuz, bunun gerekeni yapmaksa size düşüyor.

Rüyada yeşil renkte kertenkele görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil renk kertenkele görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada yeşil renkli kertenkele görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada renkli kertenkele görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kertenkele görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına inanılır.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, ancak yılmayacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments