Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kertenkele yakalamak

Rüyada kertenkele yakalamak

Rüyada kertenkele yakalamak iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, şansın kapanacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, işlerinin sarpa saracağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kertenkele yakalamak gördüyseniz:

  • Pişmanlıklarınızın veya geçmişin üzerinde çok fazla durmamalısınız.

Rüyada kertenkele yakalamak sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kertenkeleden korkmak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına yorulur.

Rüyada sarı kertenkele görmek sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, kendisine şifa olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada evde büyük kertenkele görmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük kertenkele görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ev kertenkelesi görmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, büyük bir aşk yaşayacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kertenkele görmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına rivayet eder.

Rüyada mutfakta kertenkele görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments