Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette kertenkele görmek

Rüyada tuvalette kertenkele görmek

Rüyada tuvalette kertenkele görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalette kertenkele gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmamanız veya boşa harcamanız nedeniyle eleştiri veya şikyetler söz konusu olabilir.

Rüyada tuvalette kertenkele görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada fare ve kertenkele görmek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi kertenkele görmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş kertenkele görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına rivayet eder.

Rüyada küçük kertenkele görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada pembe kertenkele görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada su kertenkelesi görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, çok daha fazla adım atacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine işarettir.

Rüyada beyaz kertenkele görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, gelirinin sürekli olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments