Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanal suyunda yüzmek

Rüyada kanal suyunda yüzmek

Rüyada kanal suyunda yüzmek kazancın artacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, desteksiz kalacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, üzeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada kanal suyunda yüzmek gördüyseniz:

  • Kendinizi belli bir plana bağlamanızın ya da anlaşmaların noktası virgülüne uygulanmasını beklemenizin kimseye bir faydası olmayabilir.

Rüyada kanal suyunda yüzmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kanalda yüzmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına delalet etmektedir.

Rüyada su kanalında yürümek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su dolu kanal görmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sulama kanalına düşmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanaldan akan su görmek herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, saygın biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada su kanalında balık görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine tabir olunur.

Rüyada su kanalına girmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments