Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kanalına düşmek

Rüyada su kanalına düşmek

Rüyada su kanalına düşmek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada su kanalına düşmek gördüyseniz:

  • Bilgi, tecrübe veya yeteneklerinizi arttırmak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Rüyada su kanalına düşmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabayla su kanalına düşmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, ferahlayacağına, mutluluğunun büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada sulama kanalına düşmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanala düşmek ağır günler geçireceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla kanala düşmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, eşlerin ayrılacağına, huzura kavuşacağına işarettir.

Rüyada su kanalları görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, patron olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada su kanalından geçmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su kanalına girmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments