Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kanalı görmek

Rüyada su kanalı görmek

Rüyada su kanalı görmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, yeni iş teklifleri alacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, hanesindeki rızkın da artacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada su kanalı gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz bayanı elde edebilirsiniz.

Rüyada su kanalına düşmek huzurlu günler görüleceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına alamet eder.

Rüyada su kanalına girmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine inanılır.

Rüyada su kanalında balık görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kanal suyunda yüzmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalettir.

Rüyada su kanalları görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş su kanalı görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada sulama kanalı görmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada su kanalı kazmak eşi tarafından yüceltileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments