Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kanalında boğulmak

Rüyada su kanalında boğulmak

Rüyada su kanalında boğulmak girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, günden güne sorunlarının artacağına yorulur.

Rüyada su kanalında boğulmak gördüyseniz:

  • Özel bir konuyu kontrol altına alamamanız durumunda zararlı sonuçlar doğabilir.

Rüyada su kanalında boğulmak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanalda boğulmak yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayla su kanalına düşmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, hayatın pahalılaşmasına, kafasını toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sulama kanalı görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, yolunda devam edeceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada su kanalında balık görmek neşesini kaçıracağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, doğru haber almaya alamet etmektedir.

Rüyada kanal suyunda yüzmek sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine işarettir.

Rüyada su kanalları görmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sulama kanalına düşmek iyi insanlar ile birlikte olunacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments