Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanalda boğulmak

Rüyada kanalda boğulmak

Rüyada kanalda boğulmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine inanılır.

Rüyada kanalda boğulmak gördüyseniz:

  • Bilmenizde fayda var.

Rüyada su kanalında boğulmak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanalda boğulmak sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine yorulur.

Rüyada su dolu kanal görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı rivayet eder.

Rüyada susuz kanal görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına işaret eder.

Rüyada kanal yapmak maddi açıdan dibe vurulacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına delalettir.

Rüyada su kanalı kazmak büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kanala düştüğünü görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan kanal görmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, büyük bir işe kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments