Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanala girmek

Rüyada kanala girmek

Rüyada kanala girmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, borçlanacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine işaret eder.

Rüyada kanala girmek gördüyseniz:

  • Duygularınızın aşırı tepkiler vermenize neden olmasına veya kaldırabileceğinizden fazlasını üstlenmesine izin vermeyin.

Rüyada kanala girmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su kanalına girmek ruhsal olarak etkileneceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanal açmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanalda yılan görmek varlıklı kimse olacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanalda balık yakalamak tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanal görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine işarettir.

Rüyada akan kanal görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanalda yüzmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments