Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanal kazmak

Rüyada kanal kazmak

Rüyada kanal kazmak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, hayırlı ve güzel olacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanal kazmak gördüyseniz:

  • Biraz hayalci, daha doğrusu aldırmaz yapıda olacağınız için harcamalarınıza hiç önem vermeyebilirsiniz.

Rüyada su kanalı kazmak yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanal kazmak gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada su kanalında yürümek bazı adımlar atacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sulama kanalına düşmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada su kanalına düşmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, yokluk çekeceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada kanalda yıkanmak her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, başarılarının devamının geleceğine delalettir.

Rüyada kanalda yılan görmek önünü açacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına inanılır.

Rüyada su dolu kanal görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük üzüntü duyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments