Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak yaşamın daha kolay hale geleceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, hasret giderileceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak gördüyseniz:

  • Yeni seçeneklerinizi dikkatle ele almalısınız.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, onu darda bırakmayacağına delalettir.

Rüyada içki içmek sarhoş olmak karanlık kişilerle muhatap olacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarhoş olmadan içki içmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, yeni bir yol çizileceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki içmek sarhoş olmamak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, çok sayıda borca gireceğine delalet eder.

Rüyada içki içmek ve sarhoş olmak ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada su içmek ama kanmamak kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına inanılır.

Rüyada su içmek ama doymamak yapayalnız ve kötü hissedeceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments