Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içmek ve kanmamak

Rüyada su içmek ve kanmamak

Rüyada su içmek ve kanmamak zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada su içmek ve kanmamak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle kuracağınız diyaloglar durumunuzla uyum sağlamayabilir.

Rüyada su içmek kanmamak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su içmek ve kanmamak çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su içmek ama kanmamak parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada kan içmek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada bardaktan kan içmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, kazancının epey düşeceğine, bilakis malının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada suyun içinde kan görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine işarettir.

Rüyada kan ve su görmek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına yorulmaktadır.

Rüyada su ve kan görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments