Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içmek kanmamak

Rüyada su içmek kanmamak

Rüyada su içmek kanmamak fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, isyan edeceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, maddi zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada su içmek kanmamak gördüyseniz:

  • Belirsizlik sizi karamsarlığa itebilir.

Rüyada su içmek ve kanmamak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su içmek kanmamak herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına işaret eder.

Rüyada su içmek ama kanmamak bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına rivayet eder.

Rüyada bardaktan kan içmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kan içmek rızkının kesilmeyeceğine, işlerin çığırından çıkacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına işarettir.

Rüyada suya kanmamak hayatınızın neşe dolacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada su ve kan görmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına rivayet eder.

Rüyada kan ve su görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, kimseyle konuşmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments