Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iç kanama görmek

Rüyada iç kanama görmek

Rüyada iç kanama görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada iç kanama gördüyseniz:

  • Uzun süredir üşenmeniz nedeniyle el atmadığınız konulara el atabilirseniz, bir çırpıda halledebilirsiniz.

Rüyada bardaktan kana kana su içtiğini görmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada iç kanama görmek yaşam sevincinin geri geleceğine, gün sayacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Rüyada iç kanama geçirmek hızlanacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına tabir olunur.

Rüyada su içip kanamamak hayırlı haberler getireceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulak kanaması görmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada mide kanaması görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Rüyada dişin kanaması görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kariyerinin yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada diş kanaması görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments