Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iç kanama geçirmek

Rüyada iç kanama geçirmek

Rüyada iç kanama geçirmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına delalet eder.

Rüyada iç kanama geçirmek gördüyseniz:

  • Kendinden emin konuşan kişilerin sözlerine kanmamalı, kendi araştırmanızı kendiniz yapmalısınız.

Rüyada iç kanama geçirmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyin kanaması geçirdiğini görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, emeklerinin heba olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanama geçirmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, sağlık ve şifa bulacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mide kanaması geçirmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına yorulur.

Rüyada adet kanaması geçirmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, hedeflerini tutturamayacağına, maddi olarak güç kazanacağına yorulur.

Rüyada birinin beyin kanaması geçirdiğini görmek işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kanama geçirdiğini görmek istediği başarıyı göstereceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada beyin kanaması geçiren birini görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments