Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu kanal görmek

Rüyada su dolu kanal görmek

Rüyada su dolu kanal görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, anlaşmazlıkların biteceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada su dolu kanal gördüyseniz:

  • Vizyonu olmayan veya sizi anlayamayan kişiler tarafından engellendiğinizi veya önünüzün kesildiğini hissedebilirsiniz.

Rüyada su dolu kanal görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada arabayla su kanalına düşmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada su kanalı görmek rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su kanalı kazmak bol bol moral depolanacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, hayır duaları alınacağına işaret eder.

Rüyada boş su kanalı görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına işaret eder.

Rüyada kanal suyunda yüzmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada su kanalında yürümek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, düşmanların çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada su kanalında boğulmak hane içindeki huzurunun bozulacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, lüksüne de lüks katacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments