Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalıklı köpek görmek

Rüyada hastalıklı köpek görmek

Rüyada hastalıklı köpek görmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, kendini her konuda geliştireceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına delalettir.

Rüyada hastalıklı köpek gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı denemeli, dik başlılığı bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada hastalıklı köpek görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın hastalıkları doktoru görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına delalettir.

Rüyada bir hastalığa yakalanmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine alamet eder.

Rüyada hastalığı iyileştirmek borçların kolaylıkla kapanacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine tabir olunur.

Rüyada cilt hastalığı görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına alamet eder.

Rüyada hastalık haberi duymak verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dermansız hastalığa yakalanmak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastalık olduğunu görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments