Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde boğulmak

Rüyada suyun içinde boğulmak

Rüyada suyun içinde boğulmak yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde boğulmak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgiler vermekle veya yanlış bilgilendirmekle suçlanabilirsiniz.

Rüyada su içinde boğulmak duaların boşa gideceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde boğulmak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizin içinde boğulmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kan içinde boğulmak içinin rahatlayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına alamet eder.

Rüyada birini bokun içinde görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına alamet eder.

Rüyada kendini bokun içinde görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bokun içinde yüzmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyla boğulmak sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments