Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağım suyunda boğulmak

Rüyada lağım suyunda boğulmak

Rüyada lağım suyunda boğulmak dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada lağım suyunda boğulmak gördüyseniz:

  • Çok fazla denenmemiş şeyler denemeniz durumunda, hayatınızı değiştirebilecek şeyler söz konusu olabilir.

Rüyada lağım suyunda boğulmak bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, hayallerinin suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lağımda boğulmak beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına inanılır.

Rüyada lağımlı suya düşmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada lağımlı su görmek hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, çok iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada lağım suyuna batmak evlatlarının hayrını göreceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına rivayet eder.

Rüyada lağım suyu içmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada lağım suyu görmek çok mutlu olacağına, sevineceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada lağım suyunda yüzmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments