Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su baskını sel görmek

Rüyada su baskını sel görmek

Rüyada su baskını sel görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, çok iyi bir duruma geleceğine, türlü musibetlere uğrayacağına, yaşama hevesinden olacağına delalettir.

Rüyada su baskını sel gördüyseniz:

  • Anlaşılmanız zor olabilir.

Rüyada su baskını sel görmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada sel su baskını görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine yorulur.

Rüyada sel baskını görmek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına inanılır.

Rüyada sel baskınından kurtulmak rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su baskınından kaçmak işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalettir.

Rüyada evde su baskını görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada işyerini su baskını görmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına inanılır.

Rüyada su baskınından kurtulmak büyük bir ortaklık yapılacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments