Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerini su baskını görmek

Rüyada işyerini su baskını görmek

Rüyada işyerini su baskını görmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada işyerini su baskını gördüyseniz:

  • Evdeki bazı duygusal durumların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada işyerini su baskını görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada su baskınından kaçmak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, sermaye elde edeceğine yorulur.

Rüyada su baskınından kurtulmak yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sel su baskını görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde su baskını görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, beklediklerini duyacağına işarettir.

Rüyada su baskını sel görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına inanılır.

Rüyada baskın yapmak zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada deniz baskını görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments