Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel baskını görmek

Rüyada sel baskını görmek

Rüyada sel baskını görmek aksi takdirde çok üzüleceğine, kendine geleceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına alamet eder.

Rüyada sel baskını gördüyseniz:

  • Bazı şeylere veda etmeniz, daha fazla görev yüklenmeniz veya farklı alternatifler bulmak için fikir almanız gerekebilir.

Rüyada sel baskını görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, alim insanlardan sayılacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına inanılır.

Rüyada sel baskınından kurtulmak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine rivayet eder.

Rüyada su baskını sel görmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada sel su baskını görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine işaret eder.

Rüyada su baskınından kurtulmak darlanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına işaret eder.

Rüyada baskın yapıldığını görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada silahlı baskın görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına delalet eder.

Rüyada evde su baskını görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments