Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su baskınından kurtulmak

Rüyada su baskınından kurtulmak

Rüyada su baskınından kurtulmak çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada su baskınından kurtulmak gördüyseniz:

  • Gökcisimlerinin ters açıları sizi ileri geri konuşmaya, bazı kimselerin arkasından yıkıcı dedikodular yapmaya itiyor.

Rüyada su baskınından kurtulmak manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada sel baskınından kurtulmak borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su baskını sel görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada su baskınından kaçmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, kendini yiyip bitireceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada sel su baskını görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde su baskını görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada işyerini su baskını görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine rivayet eder.

Rüyada baskın yapmak sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments