Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su baskınından kaçmak

Rüyada su baskınından kaçmak

Rüyada su baskınından kaçmak her şeyin yenileceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada su baskınından kaçmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, şansınızı akıllıca kullanmalısınız.

Rüyada su baskınından kaçmak işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada işyerini su baskını görmek rahat edileceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, kazancın gittikçe azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su baskınından kurtulmak kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına delalettir.

Rüyada su baskını sel görmek bir anda yükseleceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine delalet eder.

Rüyada evde su baskını görmek işlerini düzene sokacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sel su baskını görmek helal ve geniş rızık elde edeceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, aile bireyleri ile tartışacağına rivayet eder.

Rüyada baskın yapmak zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada sel baskını görmek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments