Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel su baskını görmek

Rüyada sel su baskını görmek

Rüyada sel su baskını görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, çok dikkat çekeceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel su baskını gördüyseniz:

  • Hislerinizde incelme, daha bir rafine olma hali olabilir.

Rüyada su baskını sel görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yeni işlere gireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Rüyada sel su baskını görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel baskını görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine delalettir.

Rüyada sel baskınından kurtulmak işlerin günden güne daha da artacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde su baskını görmek gönül kapılarının açılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada su baskınından kurtulmak bazı operasyonlar geçireceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada işyerini su baskını görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına tabir olunur.

Rüyada su baskınından kaçmak olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments