Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel baskınından kurtulmak

Rüyada sel baskınından kurtulmak

Rüyada sel baskınından kurtulmak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, depresyona gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sel baskınından kurtulmak gördüyseniz:

  • Sakinlik çözümü kolaylaştıracaktır, unutmayın.

Rüyada sel baskınından kurtulmak karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada su baskını sel görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, insanları sakinleştireceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sel su baskını görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada sel baskını görmek sorunlarının çözüleceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine delalet eder.

Rüyada su baskınından kurtulmak her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine işaret eder.

Rüyada su baskınından kaçmak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, büyük hatalar yapacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde su baskını görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahlı baskın görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments