Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde su baskını görmek

Rüyada evde su baskını görmek

Rüyada evde su baskını görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, kavgaların büyüyeceğine, onlar için çabalayacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, huzurunun yerine geleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada evde su baskını gördüyseniz:

  • Kaba davranışları olan bir kişinin aklınızı karıştırmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada evde su baskını görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, iyilik bulacağına delalettir.

Rüyada su baskınından kurtulmak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine işarettir.

Rüyada sel su baskını görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada su baskını sel görmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, tüm özlemini gidereceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada işyerini su baskını görmek ters giden olayların düzeleceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına işaret eder.

Rüyada su baskınından kaçmak doğru adımlar atacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına işarettir.

Rüyada baskın yapıldığını görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, itibarını geri kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sel baskınından kurtulmak ruhunun dinleneceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments