Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su aramak

Rüyada su aramak

Rüyada su aramak çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, sürekli bağırıp çağıracağına yorulur.

Rüyada su aramak gördüyseniz:

  • Suçlamalar, şikayetler veya eleştiriler söz konusu olabilir.

Rüyada içme suyu aramak yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına inanılır.

Rüyada sıcak su aramak ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada abdest almak için su aramak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borçlarını ödeyeceğine, nimet ve berekete ereceğine rivayet eder.

Rüyada abdest suyu aramak şansın her zaman kişiden yana olacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine yorulur.

Rüyada temiz su aramak işlerin yakın zamanda bozulacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su aramak üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, hedeflere ulaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada abdest için su aramak kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada soğuk su aramak girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments