Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğuk su aramak

Rüyada soğuk su aramak

Rüyada soğuk su aramak bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, kazancın daha da artacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada soğuk su aramak gördüyseniz:

  • Belli konularda yapılması gereken değişiklikleri görmeniz gerekiyor.

Rüyada soğuk su aramak övgü dolu sözler duyacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada soğuk suya atlamak evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına işarettir.

Rüyada soğuk su istemek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada soğuk suyla saç yıkamak eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada soğuk su vermek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, doğru olanı seçeceğine işaret eder.

Rüyada soğuk su görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, sıkıntılarının daha da artacağına inanılır.

Rüyada soğuk suya girmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına alamet eder.

Rüyada soğuk suyla banyo yapmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments