Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak su aramak

Rüyada sıcak su aramak

Rüyada sıcak su aramak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sıcak su aramak gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmamakta fayda var.

Rüyada sıcak su aramak vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sıcak suyun üstüne döküldüğünü görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, büyük kayıplara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada sıcak su içmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıcak suyla el yıkamak onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, büyük özgüven kazanacağına işarettir.

Rüyada sıcak suyla duş almak uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada sıcak suyu görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına delalettir.

Rüyada sıcak su havuzuna girmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin üstüne sıcak su dökmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments