Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz su aramak

Rüyada temiz su aramak

Rüyada temiz su aramak başarı kazanılacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada temiz su aramak gördüyseniz:

  • Sizin için en kötü durum kararsızlıktırBeklenmedik tesadüfler güzel sonuçlar getirebilir.

Rüyada temiz su aramak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz tuvalet aramak düşmanların barışacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada içme suyu aramak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına işarettir.

Rüyada abdest suyu aramak sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kişinin gönlünü alacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına inanılır.

Rüyada abdest almak için su aramak bunun da geleceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sıcak su aramak hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına alamet eder.

Rüyada su aramak maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abdest için su aramak kazançlı çalışmalar yapılacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments