Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içme suyu aramak

Rüyada içme suyu aramak

Rüyada içme suyu aramak atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine işaret eder.

Rüyada içme suyu aramak gördüyseniz:

  • Yaratıcı kişilerle yapacağınız sohbetler kendinize olan güveninizi arttırmanızı sağlayabilir.

Rüyada içme suyu aramak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına yorulur.

Rüyada iç çamaşır aramak uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine işarettir.

Rüyada iç çamaşırı aramak neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, rütbe alacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına işarettir.

Rüyada abdest almak için su aramak başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, hayırlı bazı adımlar atacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına yorulur.

Rüyada sıcak su aramak gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz su aramak eline büyük paralar geçeceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada abdest için su aramak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su aramak hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments