Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su aktığını görmek

Rüyada su aktığını görmek

Rüyada su aktığını görmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, bol para kazanacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada su aktığını gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Rüyada bulanık su aktığını görmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağdan su aktığını görmek işinden çıkarılacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, canın sıkılacağına alamet eder.

Rüyada evden su aktığını görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada tavandan su akmasını görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada sıcak su aktığını görmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına alamet eder.

Rüyada berrak su aktığını görmek maddi durumun düzeltileceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments