Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak su aktığını görmek

Rüyada berrak su aktığını görmek

Rüyada berrak su aktığını görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, giden birinin geri döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada berrak su aktığını gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim planlarına yer açmalısınız.

Rüyada berrak su aktığını görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada berrak suyun aktığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada berrak sel suyu görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada berrak akan su görmek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada berrak suya atlamak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına alamet eder.

Rüyada berrak su ve balık görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, kısmetin kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada berrak temiz su görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, yersiz yere suçlanacağına rivayet eder.

Rüyada derede berrak su görmek geçecek güzel bir ömre, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments