Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak su aktığını görmek

Rüyada sıcak su aktığını görmek

Rüyada sıcak su aktığını görmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak su aktığını gördüyseniz:

  • Belli kararlarınız, planlarınız ya da işlerinizle ilgili endişeleriniz veya şüpheleriniz olabilir.

Rüyada musluktan sıcak su aktığını görmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine inanılır.

Rüyada sıcak su aktığını görmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada sıcak suyun aktığını görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sıcak su buharı görmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, sağlığının bozulacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sıcak su kaynatmak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, kimse ile tartışmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıcak su atmak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine delalet eder.

Rüyada sıcak suyla yüzünü yıkamak sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına delalettir.

Rüyada birinin üzerine sıcak su dökmek üzgün ve karamsar olacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, çok doğru bir yol tutulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments