Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evden su aktığını görmek

Rüyada evden su aktığını görmek

Rüyada evden su aktığını görmek Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, kötü giden işlerin düzeleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, saygın biri haline geleceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evden su aktığını gördüyseniz:

  • Çok karmaşık bir durumun içine girmezseniz bundan faydalanacak kişi siz olabilirsiniz.

Rüyada eve su aktığını görmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada evden su aktığını görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, yaşama isteğinin artacağına delalettir.

Rüyada kayadan su aktığını görmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada berrak suyun aktığını görmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su aktığını görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada çeşmeden çamurlu su aktığını görmek zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada merdivenlerden su aktığını görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada üst kattan su aktığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, kendini toparlayamayacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments