Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada musluktan su aktığını görmek

Rüyada musluktan su aktığını görmek

Rüyada musluktan su aktığını görmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, zenginliğinin süreceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada musluktan su aktığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri etkilemek için para harcama eğiliminiz artıyor olabilir.

Rüyada musluktan sıcak su aktığını görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, başarılarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada musluklardan su aktığını görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, en çetin zorlukların aşılacağına, sağlığının yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada musluktan su aktığını görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, kendisini korumaya alacağına, düzeninin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, kızına daima sahip çıkacağına delalet eder.

Rüyada musluktan su akması görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada musluktan çamurlu su aktığını görmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına delalettir.

Rüyada musluktan çamur aktığını görmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, başarılarının bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada akmayan musluk görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments