Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumdan su akmasını görmek

Rüyada hortumdan su akmasını görmek

Rüyada hortumdan su akmasını görmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada hortumdan su akmasını gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar yaşanabilir.

Rüyada hortumla su aktığını görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Rüyada hortumdan su akmasını görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına işaret eder.

Rüyada hortumdan su aktığını görmek yeni bir sayfa açacağına, mutluluğa ve neşeye, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada hortumdan su içmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine işaret eder.

Rüyada hortumla su fışkırtmak uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına inanılır.

Rüyada uzun su hortumu görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, geçiminin kolaylaşacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine delalettir.

Rüyada su hortumu tutmak eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortumla su görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, ortağından ayrılacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments