Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumdan akan suyu görmek

Rüyada hortumdan akan suyu görmek

Rüyada hortumdan akan suyu görmek insanları sakinleştireceğine, malının da eksilmeyeceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına delalettir.

Rüyada hortumdan akan suyu gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, bağlantılarınız veya iş birlikleriniz zayıflıyor olabilir.

Rüyada su akan hortum görmek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına işaret eder.

Rüyada hortumdan akan su görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işarettir.

Rüyada hortumdan akan suyu görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada hortumla duvara su tutmak maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına yorulur.

Rüyada hortumla su görmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına delalet eder.

Rüyada hortumla su doldurmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hortumla su atmak çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine inanılır.

Rüyada hortumla su aktığını görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments