Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi su hortumu görmek

Rüyada mavi su hortumu görmek

Rüyada mavi su hortumu görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi su hortumu gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek veya belli bir amaç için çalışmak size iyi gelebilir.

Rüyada mavi su hortumu görmek iyilik ve hayır bulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada mavi hortum görmek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına işaret eder.

Rüyada hortumla su görmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su akan hortum görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortumla su doldurmak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hortumla su akıtmak aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına delalet eder.

Rüyada hortumla su fışkırtmak her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet eder.

Rüyada hortum su görmek işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments