Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumdan akan su görmek

Rüyada hortumdan akan su görmek

Rüyada hortumdan akan su görmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, küfürlü söze, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hortumdan akan su gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığınız için olaylar öncelikle size hoş olmayan sürprizler gibi geliyor.

Rüyada hortumdan akan suyu görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada su akan hortum görmek onu hayallerine kavuşturacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada hortumdan akan su görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada siyah su hortumu görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla su atmak sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, kurtuluşu bulacağına işaret eder.

Rüyada hortumdan su içmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine tabir olunur.

Rüyada hortumla su aktığını görmek rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada hortum su görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments